Få et tilbud på firma- og håndværkerovernatning her

  • Ring
Önskar ni avresestädning?
Önskar ni lakan och handduks-set till samtliga?

Overnatningsform







Laddar

Grupper og foreninger

Træningslejr, teambuilding eller klassetur? Bliv rimeligt og komfortabelt i vores hytter.

Leder du efter indkvartering til en større gruppe? Smart Stay tilbyder fleksible og overkommelige løsninger til grupper, foreninger og sportshold over hele landet. Vælg mellem over 50 naturskønne og bynære destinationer fra Boden i Nordsverige til Frigård i Sønderjylland med tæt på 2000 friske hytter med egen parkering lige uden for døren og fremragende kommunikation.

Skarpe priser – ikke kun for virksomheder

Det er ingen hemmelighed, at vi er specialister i virksomhedsaftaler. Men selvfølgelig tilbyder vi også gode priser for foreninger, sportshold, skoleklasser og andre større grupper – uanset om du bare vil blive en nat, en hel uge eller endnu længere. E-mail din anmodning til info@smartstay.dk, så kontakter vi dig med et skræddersyet tilbud.

Destination efter behov

Ikke to destinationer er ens. Da vi er placeret på mange naturskønne steder over hele Sverige og Danmark, er det heller ikke særlig underligt. Hos os er der uden tvivl en destination, der passer til din forening, klub eller hold. Uanset om du vil køre på mountainbike, udforske naturen og vandre, fiske, dyrke hundesport eller har brug for områder til træning. Hvis du har brug for hjælp til at finde den perfekte destination til din særlige gruppe, så lad os det vide. Vi hjælper dig gerne.

Smarte lokaler til lettere møder

Har du brug for lokaler til at mødes i under dit ophold? Vi har flere destinationer, hvor det er let at mødes i både store og små grupper. Hos Frigård, Hasmark, Bøsøre, Ansia, Moraparken, Ånnaboda og Hökensås tilbyder vi blandt andet konferencelokaler, der gør dit møde både lettere og mere vidunderligt. Sammen kan vi også finde løsninger på andre destinationer – spørg os om mere information.

Den smarteste bolig, når du vil bo sammen

Fordelene ved Smart Stay er mange. Hos os bor du flere mennesker i samme hytte og har samtidig adgang til vores store servicehuse med fælles køkkener og store opholdsstuer. Mange hytter har også fuldt udstyrede køkkener, hvor du nemt kan tilberede din egen morgenmad, frokost eller middag.

Flere fordele

  • Priser de fleste hoteller ikke kan matche
  • Parkering lige uden for døren
  • Tæt på natur og fritidsområder
  • Store udendørsarealer til træning, konkurrence og leg
  • Hundevenligt
  • Bynært

Kontakt os

Har du spørgsmål eller vil du gerne booke? Kontakt os på info@smartstay.dk eller ring til vores skandinaviske call center på 010-2282101.

Laddar