Virkelig smarte virksomhedshytter

Smart Stay er First Camps koncept for kort- og langtidsophold for virksomheder og organisationer og tilbyder næsten 2000 bynære og moderne udstyrede hytter til selvbetjening.

Virkelig smarte virksomhedshytter

First Camp er Skandinaviens største kæde inden for camping- og feriebyer med over 50 destinationer fra Boden i Nordsverige til Frigård i Syddanmark. Smart Stay er First Camps koncept for kort- og langtidsindkvartering, som henvender sig til virksomheder og organisationer, og det omfatter ca. 2000 moderne udstyrede hytter med mulighed for egen madlavning tæt på byen.

Samtlige destinationer er, eller er ved at blive, miljøcertificerede i henhold til Green Key af stiftelsen Håll Sverige Rent. Alle Smart Stay-destinationer drives af First Camp Sverige AB.

Du kan læse om vores fortrolighedspolitik her.

 • Miljømærkede rengøringsprodukter
  Vi bruger miljømærkede rengøringsprodukter, der er skånsomme for både dig og miljøet.
 • Minimering af vandforbruget
  Vi minimerer vandforbruget, f.eks. gennem vandbesparende vandhaner og brusere.
 • Grøn elektricitet fra vedvarende kilder
  Vi køber grøn elektricitet fra vedvarende kilder. Vi arbejder også på at reducere energiforbruget, f.eks. gennem effektive varmesystemer og LED-pærer.
 • Minimerer mængden af affald
  Vi arbejder aktivt med at minimere mængden af affald, samtidig med at vi sorterer og genbruger i alle mulige fraktioner.